Zoek
Facebook
maandag
okt082018

Tuinkamer Leiden in de namiddagzon

De tuinkamer in Leiden bezocht en sfeervolle foto's gemaakt van het glas, aansluitend op de vloer, met lichtval op tegels
dinsdag
aug212018

Tuinkamer Leiden voortvarend in uitvoering

De tuinkamer in Merenwijk Leiden gaat voortvarend in de uitvoering. Het is een aanbouw uitbouw in glas, staal en hout aan de tuinkant van de woning, met uitzicht op het water. We houden u hier op de hoogte!

 

woensdag
dec212016

3D beelden tuinkamer Marieke en Lucien, Nijmegen

Voor de tuinkamer van Marieke en Lucien maakte ik 3D beelden. Je ziet dat met 3D een project nog meer gaat leven en je voorpret vergroot vooraf aan de uitvoering van het plan. Marieke en Lucien zijn heel tevreden over hoe het proces van het ontwerp gelopen is. Lees hier hun positieve verslag!

zondag
mei172015

Op bezoek in het Glaspaleis SCHUNCK, Heerlen

Ik was op bezoek in het Glaspaleis SCHUNCK in Heerlen. Het Glaspaleis is gebouwd in 1935, naar ontwerp van architect Frits Peutz. Het is een fris, aansprekend gebouw in de vooroorlogse stijl van Het Nieuwe Bouwen. Bij mijn bezoek was het een mooie dag, waardoor het Glaspaleis met zonlicht werd overgoten. Zon, licht, lucht, glas en een drankje op het een fantastische dakterras: een aanrader!

woensdag
mei132015

verkenningen upgrading en uitbreiding kantoor

Verkenning naar de mogelijkheden voor verbouw en upgrading van een voormalig bankgebouw tot kantoorgebouw met hedendaagse uitstraling. 

In het voorstel is de entreezijde aan het binnengebied vormgegeven met een baksteen U-vormig kader rond de entreepuien en een kleine binnentuin. Als contrast is het bestaande metselwerk wit gekeimd. De steen komt dan beter tot zijn recht en er ontstaat een fris, nieuw beeld. De keuze voor de steen van het kader heb ik in drie varianten gevisualiseerd, waaronder ook een variant met warm-donkerrode handvormsteen.