Zoek
Facebook

Tuin en Landschap > Marion Pach, Breda

Marion Pach, Tuin en Landschap, Breda Marion Pach, Tuin en Landschap, Breda

Profiel

In mijn huidige baan bij het waterschap ben ik zeer gemotiveerd om dagelijks bezig te zijn met landinrichting, met als drijfveer: water en ecologie.
Graag zou ik naast mijn waterschapstaak aan de slag gaan met opdrachten voor het ontwerpen van buitenruimten. Daarvoor werk ik samen met Wil Bongers Architectuur.

Ik ben gericht op samenwerking, wil vooraf graag een goed beeld hebben van de wensen van de opdrachtgever, en daarmee middels creatief denken en visualiseren een idee presenteren. Steeds zie ik het belang van de lagenbenadering (bodemopbouw, geomorfologie en occupatie) en heb aandacht voor landschappelijke aspecten (landschappelijke beplanting en groenstructuren) en indien van toepassing ook voor cultuurhistorie en recreatieve waarde.
Als vanzelf vloeit daar een ontwerpvoorstel uit voort, dat bij mij veelal ecologisch gestoeld is. Dit betekent: milieuvriendelijk, met veel ruimte voor alle levende organismen (vogels, vleermuizen, egels, amfibieën, vlinders etc.), maar ook onderhoudsarm.

Samenwerking

Architect Wil Bongers en ik zijn gespecialiseerd in transparante overgangen van binnen naar buiten en omgekeerd, zoals bij tuinkamers en stalen uitbouwen. Beiden hebben wij veel aandacht voor harmonie in massa en ruimte, zichtlijnen en integratie met het landschap.
Ons devies: ‘ONLOSMAKELIJKE VERBINDING TUSSEN BINNEN EN BUITEN!’

Opleiding

Internationale Hogeschool Van Hall Larenstein (Velp) Tuin- en Landschapsinrichting, deeltijd Landschapsarchitectuur
Van Leeuwenhoek Instituut(Delft) 1979-1981 Botanisch analistenopleiding (HBO)
Technische Universiteit (Delft) 1977-1979 Bouwkunde

Contact

Bel of mail mij gerust voor een vrijblijvend schetsontwerp aan huis.
Reacties naar: 076-5149662 of mjlpach@hotmail.comMarion Pach vertelt over haar natuurtuinImpressies

Hieronder vind je een aantal impressies van mijn werk.